>Bare tæer

>Aaaaahhhh…jeg hader, når efteråret kommer og kræver at mine fødder skal pakkes ind i omklamrende lukkede strømper og sko.

It’s time for emancipation of the toes – SET THEM FREE!

Og som sagt, så gjort på en dejlig varm søndag eftermiddag i Princeton universitetspark. 20 grader, blødt vattæppe, bare tæer og kærlighed.

5 thoughts on “>Bare tæer

  1. >Vi har også haft bare tæer i weekenden! Hurra for det :-)Mine tæer har det præcis som dine, og jeg kan ikke vente til det er tid til klip-klappere :-)

  2. >@Marina – JA. Tror du det er noget vi kan få Lars Løkke med på at indføre. Man må jo sige, det er aktuelt og det vil sikkert øge hans popularitet :-)@Line – Jeg så og hørte godt, at vejret også havde været dejligt i Danmark. Det er det sjovt nok rigtig ofte i påsken. Hvad er det emd den påske? Og kan man på en eller anden måde forlænge den?Men luft til tæerne, der er bare den bedste følelse, og mine klip klappere står klar – lige ved siden af mine nye gladiator sandaler :-)

  3. >Det er da bare et helt pragtfuldt billede – de store beskytter og de smaa er beskyttede. (Landede her via Anne Undreland. Kommer helt sikkert igen.)

  4. >@Ellen – Det er da rigtigt! Sådan havde jeg slet ikke set på billedet før. Tak fro den fine observation. Og velkommen til :-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s