>Actionhelten & Muslingeskallen

>Onsdag til torsdag tog Drengen og jeg i sommerhus med et par veninder og deres børn. Sommerhuset ligger i staten New York ud mod Atlanterhavet, og guuuud, hvor vi bare trængte til at opleve vinden og havet på nært hold på den måde.

Vi fik fundet de smukkeste strandskaller, som skal bringe Atlanterhavets brusen ind i roen på terrassen hjemme i Danmark. Hvorfor kan man bare slet ikke stoppe igen, når man går i gang med at finde skaller? Man finder sig selv gå rundt med hovedet nedaf, mens man leder efter den perfekte skal, og hver nye skal man finder, synes lige den tand smukkere end den forrige. De er så smukke og dragende, de skaller. Jeg vil nyde at sidde i min liggestol i Danmark og kigge på hver enkelt af disse skaller og tænke tilbage på disse dage og de mennesker jeg nød dem sammen med.

Da jeg sad og så billederne igennem på computeren bagefter, kom dette billede nedenfor. Og jeg havde glemt, at jeg tog det, men det samler dagene meget godt. Små action heroes, der legede i sandet. Smukke blege muslingeskaller, der lå i solen og kastede lange skygger. Drengeleg. Tøsefnidder. Børnetid. Voksentid. Samværstid. Natur og kultur. Peace & Simplicity!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s