>Husejerfusser

>Jeg skal gerne være den første til at indrømme, at jeg har mange gange stået forrest i køen, når der skulle deles lussinger ud efter Crocs. Det er, efter min mening, pr. definition noget af det grimmeste fodtøj, du kan tage på dine fødder.

Men efter at have sendt rigtig mange par Croclings og Mary Janes over Atlanten til venner, bekendte og mindre bekendte, da de er laaaaangt billigere her i landet, er jeg selv hoppet i et par lilla af slagsen. Og hold da kæft, hvor er de dejlige at have på!

Det huer mig ikke at indrømme, at jeg faktisk også synes de er lidt rappe! Eeeeeeiiihh, jeg kan næsten ikke holde ud at høre mig selv sige det. Måske er det min nye status som husejer, der gør det ved mig? Så kan man måske officielt tillade at traske rundt i træskolignende fodtøj i skrigende reklamefarver og syntetisk gummi, uden nogen rynker på panden af det? Måske er det fordi mine fusser er så fine indeni fra min tirsdagspedicure, at det skinner ud igennem hele grimheden? Eller måske er det den lækre lilla farve de har? Måske er det den eneste farve, der i virkligheden er rap i Crocs?

2 thoughts on “>Husejerfusser

  1. >Hmmm… skrev på min egen blog at der var to lilla damer i mit liv nu… Julia Lahme og min farmor, men hvis du ikke er for fornærmet over mit spil i scrabble tillader jeg mig at inkludere dig som den tredje?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s