>Kommunalt ansat!

>

For første gang i de ni år, jeg har været lærer, skal jeg nu være kommunalt ansat. Jeg har indtil nu været ansat på selvstændige efterskoler eller på en statsejet overbygningsskole, og jeg har elsket det! Nok mest fordi, der kun var store børn på de skoler jeg har været på. Jeg er en storbørnslærer, ingen tvivl om det.
Men nu skal jeg prøve kræfter med det kommunale område, på en skole med børn fra 0. til 9. klasse, og i dag fik jeg min opgaveoversigt med posten og samtidig fik jeg et møde med et ord fra en svunden tid, som jeg helt havde glemt eksisterede

SKOLEPATRULJE

(billedet er lånt fra www.sikkertrafik.dk)

GISP! En af mine opgaver kommer til at være skolepatruljelærer en dag om ugen! Jeg som aldrig selv har været skolepatrulje, ene og alene af den grund at man skulle tidligere op end de andre OG man skulle stå ude i regnvejr.

Shit, shit, shit! Og hvilken kommunalpolitiker tror I jeg skal snakke med for at få nedlagt de selvlysende gule regnjakker og ændret dem til noget mere tidssvarende á la en lækker lilla med retroblomster på eller sådan noget lignende? Jeg tror jeg godt, jeg kan få indopereret noget reflekterende selvlysende i blomsterne, hvis det med at kunne ses i mørke er et issue for dem.

4 thoughts on “>Kommunalt ansat!

  1. >HA HA **Hvor er det altså morsomt at du skal være tropleder for børnenes trafikklub ;-)Jeg stemmer klart for, hvis du stiller op til kommunalvalg for at indføre moderigtige uniformer til de hårdt prøvede færdsels-førere!

  2. >Jeg er helt med på lilla og retro blomster, men hvor mange drenge tror du så melder sig til skolepatrulje??Jeg syntes faktisk at det var sjovt at være skolepatrulje. Måske fordi jeg stod sammen med bedsteveninden og vi knævrede imens… ;-)

  3. >@AB – herlig tid på året ikke? Fik mit nye skema i går. Møder 10 mandag, fri 11.30 onsdag og fredag. Kun klasser jeg gerne vil have og fagene er ok, bortset fra at jeg skal have n/t med 4… Nå det går jo nok! Min ugentlige fridag røg. ØV, men det bliver sgu ok alligevel!@Sebastian – Nej tidligt op er vel ok, det er vel bare det at transportid, børnelevering og morgenstress skal indlejres i morgenen…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s