Gu ska’ der tegnes!

Forestil jer P.S. Krøyer på skrump!

Eeeih, det bliver alligevel for søgt. Nå, men Fru Z spørger om jeg aldrig skal i gang med at tegne igen. I ved den der udfordring, hvor jeg vist sagde noget i retning af, at jeg kan tegne ALT! Ja, ja intet mindre kunne gøre det. Man skal jo have selvtilliden i orden og alt det der.

Min svigerfar er aldrig sen til at udfordre mig på sådanne udtalelser – og heldigvis for det da, ellers ville jeg være total umulig at være sammen med.

Så jeg har været i tænkeboks. For se, hvad han sendte mig på mail, den gang i marts:

Han skrev bl.a.: “Kompositionen er ret god – siger noget om den sommertid vi alle længes efter. Kunne være lidt a la “skagensmalerne” bål, studenter, midsommer, sejlbåde – hvad siger du? Farfar

Just like that! Oh well, jeg troede helt sikkert han have noget malerisk i tankerne. I ved noget med pensel og lærred og en masse maling. Det havde jeg også self i starten. Måske derfor jeg aldrig kom videre. Orkede ikke lige det helt store projekt. Det er derfor tusserne er så gode lige for tiden. Det går dejligt hurtigt og udtrykket er enkelt og udtryksfuldt.

Nå men, tilbage til Fru Z, som spurgte. Og SKrupsakken som gerne ville lege med krympeplast i morges. Og Lis, der laver ringe, som fik mig til at sige ja, til ham den lille krymper. Og så kom vi videre:

Så nu kan farfar få en Krøyer look alike på skrump på sit køleskab. Om ikke andet. Sådan ser den ud i skrumpet form på køleskabet:

Og vi kom videre med udfordringen. Fru Z er den næste på listen og hendes ønske er ikke meget nemmere. Men lad os se, hvad det ender med…

3 thoughts on “Gu ska’ der tegnes!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s