Pallerammer der spirrer

Så skal der laves højbede i haven. Den spiselige af slagsen. Og til det har jeg skaffet 8 pallerammer til 400 og en bøtte maling. Det er nemt. Det er billigt. Og det ser fedt ud! Det bliver fantastisk!

20120413-010509.jpg

20120413-010545.jpg

7 thoughts on “Pallerammer der spirrer

  1. Hvor cool…. (og en løsning der lige passer i min have :-) Hvor skaffede du pallerammerne fra? Knus & Go’ weekend //A

    • Hej Anne. Jeg fandt dem på den blå avis. En fyr i Skævinge solgte dem. Det er et pallefirma i Hvidovre, der sælger dem. Nordholmen 13 i Hvidovre, tror jeg det var. Han tager 60 kr. pr. stk, men jeg krejlede mig til 8 for 400 :-) Jeg købte de store lyse, som er 120×80 cm.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s