For to børn og en sommer siden

Kender I det, at man går på en gågade og pludselig ser et halvkendt ansigt komme i mod sig? Men der er noget der er anderledes. Og man bliver i tvivl. Og kigger lidt ekstra. For er det nu? Og kan det være? Og nej, det er da ikke. Men jo, det var det.

Det var min gamle kollega og veninde og snakkesøster. Det var hende, der sang gospel på Christiansborg, da vi gik fra blå til rød sidst. Det var hende, der danser mavedans og griner højere end mig, der kom gående der. Det, der var anderledes var hendes mave. Den havde hun ikke sidst, jeg så hende for to børn og en sommer siden.

Og jeg mærkede, at jeg har savnet hende. Og at jeg havde lyst til at holde fast i hende og sætte mig på cafeen ved siden af, og høre alt om hendes liv i de år vi missede.

Det første hun sagde var, at hun læste min blog og at hun nød at følge med. Jeg håber også hun læser dette og vil lade mig følge med den anden vej igen.

Her er mine to børn og en sommer på vej:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s