100% storebrortid

Sådan så det ud i dag, da Skrupsakken og jeg kørte i metroen mod Ti’øren på Amager. Jeg synes selv, det er helt pænt, selv om det er regn.

På en måde passede det bare rigtig godt med regnbyger i dag. Ikke just en velsignelse jeg lige havde overvejet, da vi tog hjemmefra med regntøj og gummistøvler, Skrupsakken og jeg. Men, da vi sad der i toget, gik det op for mig, at det var lige meget. Og at regnen måske endda alligevel gjorde sit til at gøre dagen endnu mere rar.

For eksempel var det superhyggeligt at sidde under det kæmpe træ i regnen uden for cirkusindgangen, mens vi ventede spændte på vores nevø og niece og deres forældre. Rigtige cirkusheste skal på græs, før de skal i manegen. Og når man færdes i regnbyger, nyder man solstunderne dobbelt op.

Og Muskelsvindsfondens elkørestolsrace er i mine øjne genialt tænkt. For hvilken blandet følelse det er at se sit raske barn sidde i en kørestol, godt nok for sjov og i leg, men alligevel også i alvor. What if, udspillede sig i morhjernen samtidig med at drengehjernen fik afmystificeret et tabu og leget med fart og spænding. En forlystelse med mening bag. Godt tænkt! Tak for det.

Da lysene slukkedes og den ene stjerne efter den anden tændtes i manegen, blev den fireårige helt stille. Starstruck, tror jeg bedst beskriver det. Showet havde ham i sin hule hånd fra start til slut, og moren og faren ligeså. Det var godt. Det var underholdende. Det var musikalske bolsjer. Og det var 100% storebrortid.

Og det blev lovet der, i strandparken efter forestillingen, at det skulle vi også næste år. I Cirkus Summarum. Deal!

2 thoughts on “100% storebrortid

  1. Ja Cirkus Summarum bliver man lidt afhængig af, også som forælder. Jeg tudede (ja, ja, hormoner ræser, men havde sgu tudet alligevel), da Kristian og Katrine kom på scenen første gang, fordi jeg kom til at kigge på Noah – han sad netop starstruck, stille og med et kæmpe smil på læben… Og så mange fine sange – og dialog, som voksne også kan grine af. Jeg er imponeret – og kommer igen til næste år, ren storebror tid – og glæde for voksne…

    • Præcis, sådan havde jeg det også, da Isac så Bamse. Han har glædet sig sådan til at se Bamse i live, for mon han nu virkelig også var sådan en rigtig bamse. Og det var han. Det var stort.
      Og så er jeg personligt vild med de kommentarer der er lagt ind for de voksne også. De ødelægger det ikke for børnene og vi voksne føler os også underholdt. Det er en hårfin balance, som de har mestret i alle tre forestillinger, synes jeg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s