Det’ fandme genialt tænkt

Det er, når jeg ser sådan et stykke legetøj her fra Fisher Price, at jeg ærgrer mig over, at jeg ikke selv fandt på det før dem.

20120719-204935.jpg

App’en er Moobaa, som er små dyreillustrationer af Pia Olsen. Ananassen æææælsker den! Især koen og elefanten.

Og nej, jeg får ikke en disse af hverken Fisher Price eller Pia for at skrive dette. Desværre. Gad jeg ellers godt.

4 thoughts on “Det’ fandme genialt tænkt

  1. Smart! Sådan en skal Rumpen måske ønske sig i fødselsdagsgave… App’en har han, og han er flad af grin hver gang fuglen pipper?! Men så har han også en ærgelig tendens til at ville bide i min iPhone, og her tænker jeg at Fisher Price måske er lidt mere holdbar i fht. bidemærker. På den anden side synes jeg bare, at mine unger lige så godt kan lære at passe godt på ting, der kan gå i stykker eller som de kan gå i stykker af. Det gik ok med Troldetøsen, men Rumpen er vist af en lidt anden støbning, der ikke tager et nej for et nej.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s