Paint left. Paint right.

Skrupsakken og jeg har fået malet vores legehus indeni i dag. Der er snart ikke det træværk på vores grund, der ikke har fået en omgang maling denne sommer. Udhæng på huset, gavlene, plankeværket og nu legehuset. Heldigt at jeg godt kan lide at male. Jeg kan faktisk rigtig godt lide at male. Man kan se, hvor man kommer til. Det er meditativt og beroligende for mig at sidde der med penslen og male frem og tilbage og få fladerne til at stå rene og nymalede hen.

I skal nok få det færdige resultat at se, når vi er helt færdige, det er en større husrenovering, vi har gang i. Her er et par shots fra i formiddags inden vi for alvor gik i gang med penslen.

IMG_3157 Ananassen stod for forplejningen, mens sjakbajsen preppede huset til første omgang maling.

IMG_3159

Malearbejdet er bare en lille del af renoveringen. Her til aften har jeg siddet på terassen og syet betræk til den madras, der ligger på bænken derinde, og i morgen er det pudebetrækkene og så alle de små ting.

Faktisk er det lidt sjovt at gøre det både til et drengehus og et pigehus. Kodeordet er indtil videre ‘Vespa’. Jeg ved ikke om det helt holder i realiteten. Vi får se.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s