Hvad skal jeg tegne?

Jeg spurgte jer i dette indlæg, om I havde nogle idéer til tegninger. Det havde I og her er rækkefølgen af de kommende tegninger her på bloggen:

 1. Fie skrev: Kære Giro 413, jeg har samlet ind i en gammel træskostøvle og ønsker mig en tegning af et par damebenSe den her!
 2. Sandra skrev: Fantastisk ide:-)
  Jeg kunne altså godt tænke mig at se en tegning af Anders Samuelsen fra Liberal Alliance – og en af Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti. Alternativt kunne en Muanmar Gadaffi være sjovt;o) Se den her!
 3. Annette Lyskjær sagde: En forårskåd Anders Lund Madsen kunne også være et bud. Han har da sin helt egen stil, når det gælder ansigtsudtryk! Se den her!
 4. Farfar ønskede sig et skagensinspireret billede af studenter ved Sankthansbålet. Foto blev sendt på mail. Se den her!
 5. Fru Z gav den gas med denne udfordring: Jeg kunne godt tænke mig at se en pinlig mor, der danser moderne, mens teenagesønnerne står og græmmer sig ved siden af. Og ja – hun må gerne være korthåret og bære store briller ;) Se den her!
 6. Onkel Eva vovede pelsen og skrev: Med fare for at blive kylet direkte over i den lumre afdeling, vil jeg vove pelsen og ønske mig en god illustration af den nøgne krop (hhv. han- og hunkøn). FORDI….!! Som lærer for unge og voksne udviklingshæmmede skulle jeg sidste år undervise et hold i emnet “Kærlighed, venskab og sex”. Her syntes jeg det var svært at finde gode, sobre (ikke-manga-agtige) illustrationer, som bare viste hvordan en krop ser ud under tøjet… og ikke andet! Hvad siger du mon til den?
 7. Det lille køkken skrev: Mit forslag går på verdens smukkeste stol. Ægget af AJ. Hvilken gave, at kunne tegne :-)
 8. Vibeke var klar: Liz Taylor, the great diva.
 9. Stina brugte lidt flere ord, men udfordringen lod sig ikke skjule: Åh… AB, beundre dine enkle streger, der siger så mange ord. Står overfor et større pædagogisk udviklingsarbejde på min arbejdsplads. En vuggestue, der ligesom så alle de andre, gentagne gange, skal navigere i og favne over besparelse på besparelse og stigende underskud. Vil og skal, have hele personalegruppen, alle mine dejlige kollegaer, til at ville og turde, fortsætte kampen. Til at bevare ønsket og troen på, at vi kan sejre. at vi kan blive ved med at udvikle og optimere vores pædagogiske praksis. At fællesskabet vinder.
  jeg vil prøve at inspirere dig til at visualisere og opsummere essensen i et billede.
  En afdelingsleder valgte at afslutte vores netop overståede personalemøde med at skrive følgende sætning op. “Hvem vandt vietnamkrigen?”
  Vi svarer let tøvende: Vietnam vandt!
  Han siger så: i aften har vi talt om to former for kapital. Vi har forholdt os til omstændighederne omkring den monetære kapital, og vi har opereret med at vi som fagpersoner og som institution har en social kapital.
  han lavede efterfølgende to kolonner, et for USA og et for Vietnam.
  Han visualisere for os, hvordan USA, kan score topscore over Vietnam i monetær kapital, men at Vietnam har en højere Social Kapital, som gør at summen bliver en sejr til ‘the underdog’.
  Vi (de hårdtarbejdende og visionære pædagoger) er ‘the underdogs’, lur mig, om ikke det skal lykkes os at sejre.
  Ok, jeg erkender at opgaven potentielt bliver en smule søgt, og halvdelen måske i virkeligheden kun giver mening i min overfyldte og trætte hovede. Men hvis der er nogen der kan, er det dig.
  Sweet dreams
  Stina
 10. Katrine skrev: Lynet McQueen!

Hvis du har flere forslag, så skriv dem endelig her på siden som en kommentar og jeg vil tegne dem som de kommer i rækkefølgen. Du må have tålmodighed med mig, det er ikke hver dag, jeg tegner. Men kig ind og se, hvor langt jeg er kommet i rækken. Jeg linker til tegninger her fra siden, som de kommer på i indlæggene.

2 har kommenteret dette indlæg:

Anne Lotte sagde …
Jeg læger hovedet i blød for at finde det helt rigtige, for tænk at ens yndlingspen gerne vil tegne det man synes hun skal… Det er da en mulighed man ikke må lade gå fra sig.
Jeg har i sær været vild med dine billeder af krig og gamle damer. Så jeg synes du skal tegne noget mere i den boldgade.
Den kant og detaljerigdom de billeder har, fascinerer mig stadigvæk. (Det er de tre store i din header jeg mener. Er vild, vild, vild med dem.)
Når jeg har et konkret motiv, skal jeg nok skrive igen.
4. apr. 2011 21.15 
Nadia sagde …
Jeg tegner dem selv, men jeg kan bedst lide, når andre gør det: en gravhund!

4 thoughts on “Hvad skal jeg tegne?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s