Om mig

Her skriver AB, som er 37 år, uddannet dansk-og billedkunstlærer siden år 2000, selv billedskabende, ejer og blogger på www.billedguiden.dk, digital afhængig, fascineret af ansigtsudtryk, hvadenten de kommer fra dyr eller mennesker, mor til Skrupsakken, en fantast fra december 07 og Ananassen, en sødmefyldt pige fra oktober 11, gift med ham, der forstår mig allerbedst, vægt, hjemvendt fra tre år bosat i New Jersey, USA, nordjyde med et bankende københavnerhjerte, der stadig tikker lidt over ved tanken om New York, pædagogisk formidler, tidligere efterskolelærer, pædagogisk forsøgslærer og sømandskirkelærer, nu folkeskolelærer.

Jeg skriver fra mit eget hoved og reflekterer og kommenterer på det, der er kommet ud af andres kloge hoveder. Og så tegner jeg med sprit til dig.

Kommentarer er altid velkomne og vil altid blive læst og svaret tilbage på.

Skriv til mig på ab(snabela)billedguiden.dk

10 thoughts on “Om mig

  • Hej Sidsel
   Tusind tak. Velkommen til. Og på gensyn :-)
   Nu vil jeg lige lure lidt inde ved dig også. Altid rart at blive introduceret til nye blogs.
   AB

 1. Spændende erfaringer du har i rygsækken!! og fede streger – har luret dine tegninger, de er skønne – selv den vilde Hr.Lund Madsen med de mørke øjne ;)
  Jeg maler og tegner selv lidt af og til.

  Kik forbi hvis du får lyst.
  RIKKE

 2. Er ny på din blog og glæder mig til at vende tilbage. Er der en grund til at du skriver “hovede” med e til sidst? Hvis det er et helt almindeligt hoved – altså et hoved på en krop – er det uden e, men måske er der en skjult betydning, som jeg bare ikke har fattet?
  Og det er altså ikke min hensigt at være flabet ! :-)

  • Nu skal du ikke komme her og være flabet!

   Eeeeih, tænk sig, at jeg som dansklærer lige blev sat på plads der, for du har jo faktisk ret. Og jeg har aldrig skænket det en tanke. Måske er det fordi jeg er jysk? Jeg har ALTID stavet det med e. Og har endda været lidt irriteret på folk, der skrev det uden e, for det var jo ikke navnet på min blog. Helt tossi, hva’?

   Så nej, ingen dybere grund til det Birgitte, andet end selv ordekvilibrister kan sættes i skak mat engang i mellem. Heldigvis for det.

   Jeg tror dog, jeg lader det stå, som en lille fejl, der pynter. Jeg kan godt lide fejl. De viser på en måde, at det man ser er ægte. Så tak for din flabethed. Hvor mange mon har tænkt det før dig, men ikke har turde sige noget?

   Og velkommen til! Jeg håber du bliver hængende længe endnu. Og påpeg endelig en anden gang, hvis du falder over et ekstra e eller andet.

   • …nå, nu ændrede jeg det alligevel. Nu kunne jeg jo ikke se andet, når jeg loggede ind på bloggen :-)

 3. Stort smil herfra. Jeg var virkelig meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle skrive det til dig, men det var simpelthen det første, jeg så, da jeg kom ind på bloggen, og jeg kunne slet ikke holde ud, at det skulle stå der på din fine blog, hvis det nu var en fejl. Jeg kan jo se, at du skriver super godt, og jeg tænkte faktisk, at der måske var en sjov forklaring, men det var jo så bare en “jydefejl” – er i øvrigt selv jyde :-) Nå, men tak fordi du tog det så pænt! Jeg vil glæde mig til at vende tilbage.

 4. Hvor er det bare nogle flotte tegninger du har tegnet. Er helt vilde med dem.. Jeg tegner selv engang imellem, og leder tit efter inspirationer, fra andre, og derfor vil jeg helt klart også følge dig fra nu af. :)

  rigtig fin blog :)

  • Tusind tak! Jeg prøver at komme igang med at tegne igen, men det går meget op og ned med inspirationen og ikke mindst, tiden :-)
   Velkommen til! Altid dejligt med flere følgere.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s